044 591 80 00

Надійний захист для Citroen C5 Aircross -  електронний блокіратор E-JOYLOCK Chip

Надійний захист для Citroen C5 Aircross -  електронний блокіратор E-JOYLOCK Chip
26.03.2021

E-JOYLOCK Chip - це сучасна протиугінна система блокування КПШ для автомобілів з важелем передач з електроним управлінням.  Сучасний блокіратор КПШ, що управляється мітками Bluetooth. Навіть при несанкціонованому запуску двигуна автомобіля, коробка передач буде заблокована в положені “Parking”. Розблокування селектора кпш можливе лише при розпізнаванні мітки Bluetooth.

Активація блокування відбувається автоматично, після вимкнення запалювання та замиканні центрального замка. З цього моменту селектор буде заблокований в положенні “Parking”.

Комплект E-JoyLock комплектується двома мітками Bluetooth. Блокування відключається, коли система виявляє сигнал, що випромінюється мітками. При розпізнаванні мітки, система автоматично відключається, і селектор розблоковується.

E-Joylock - це неінвазивна система, яка не заважає роботі оригінальних компонентів автомобіля. Продукт працює в системі plug-and-play, встановлення виконується тільки шляхом підключення оригінальних роз'ємів, без необхідності врізатися в оригінальні кабелі або втручатися в роботу інших компонентів автомобіля. Робота E-Joylock не спричиняє появи помилок на бортовому комп'ютері автомобіля.

Неможливо перемкнути селектор з положення "Parking" підключившись через OBD, коли встановлений E-Joylock. Система фільтрує дані, що відправляються бортовою діагностичною системою на важіль перемикання передач, і запобігає перемиканню з положення "Parking".

У разі блокування E-JOYLOCK, що керується мітками Bluetooth, перехоплення сигналу малоймовірно, тому що мітки Bluetooth налаштовані на низький діапазон, сигнал не може бути перехоплений з відстані більше 3 метрів у відкритому просторі. Також мітки оснащені акселерометром, якщо вони нерухомі біля 2 хвилин, переходять в сплячий режим і не випромінюють сигнал Bluetooth.

E-Joylock, керований мітками Bluetooth, активується, коли запалення вимкнене, а автомобіль закритий. Блокування деактивується при виявленні сигналу від міток Bluetooth. Все, що вам потрібно, це мітка Bluetooth з собою, коли ви сідаєте в машину і замок автоматично відключається.

Якщо ви хочете позичити автомобіль іншому користувачеві, в разі E-Joylock, керованого за допомогою міток Bluetooth, ви можете використовувати одну з двох міток. Не повідомляйте нікому послідовність аварійного розблокування, бо в разі E-Joylock з мітками, змінити цю послідовність неможливо.

ЗАПИСАТИСЯ НА СЕРВІС