044 591 80 00

Передача партії CITROЁN Jumper для Укрпошти: точно в потрібний час!

Передача партії CITROЁN Jumper для Укрпошти: точно в потрібний час!
04.02.2021

Універсальний фургон CITROЁN Jumper поповнив парк Укрпошти: в кінці 2020 року була закрита угода щодо передачі 83 автомобілів. Операцію проводив дилер CITROЁN ВІДІ Елеганс, який має відмінну репутацію в своїй справі. Втім, як і автомобіль CITROЁN Jumper: надійний, витривалий, просторий фургон - ідеальний партнера для бізнесу!

Кінець 2020 року для Бренду CITROЁN в Україні ознаменувався знаковою подією - передачею партії з 83 автомобілів CITROЁN Jumper компанії Укрпошта. Адже в умовах триваючої пандемії різко зросла кількість запитів на індивідуальні адресні поставки. Відповіддю Укрпошти на нові запити стало суттєве оновлення власного автопарку для вирішення різних завдань: наприклад, автомобілі CITROЁN Jumper будуть використовуватися як для кур'єрської доставки, так і для внутрішньоміських перевезень.

Даний проект з підготовки та передачі автомобілів проводив дилер Бренду CITROЁN ВІДІ Елеганс у співпраці з фінансовими партнерами, які надають послуги лізингу. Вибір дилера Бренду пояснюється рядом причин: впевненість у партнері, готовність надавати якісний продукт, зручне і уважне післяпродажне обслуговування. Можна стверджувати, що дилер CITROЁN ВІДІ Елеганс за багато років роботи на ринку вже заслужив у приватних і корпоративних клієнтів відмінну репутацію.

Точно, як і автомобіль CITROЁN Jumper – місткий, просторий, надійний фургон. Турбодизель об'ємом 2,2 л і потужністю 160 к.с. володіє достатньою силою, щоб впоратися з будь-якими навантаженнями (звичайно, в рамках дозволених правилами і характеристиками автомобіля). А використання 6-ступінчастої «механіки» гарантує невелику витрату палива і простоту обслуговування: трансмісія буде служити довго. На вибір покупцям пропонуються різні версії автомобіля CITROЁN Jumper: кілька варіантів довжини і висоти кузова, передній або навіть повний привід, який здійснюється завдяки переобладнанню компанією Dangel, базова комплектація або версія з додатковим пакетом «бізнес».

Згідно з побажаннями замовника, фургон CITROЁN Jumper може бути додатково переобладнано для створення автомобіля спеціального призначення. Наприклад, на основі CITROЁN Jumper виробляються автомобілі швидкої медичної допомоги. Також можливе створення ізотермічного фургона для перевезення продуктів харчування або медичних препаратів. Варіантів трансформації CITROЁN Jumper безліч - але в будь-якому випадку клієнт отримає якісний і витривалий автомобіль, який не завдасть проблем навіть під час напруженої експлуатації.

В останньому випадку допоможуть продумані сервісні програми і широка дилерська мережа. Адже крім дилерів Бренду CITROЁN, також можна звернутися до сервіс-партнерів Брендів PEUGEOT або OPEL для проведення регламентного обслуговування або ремонтів автомобіля без втрати заводської гарантії. Це стало можливо завдяки програмі мультибрендового сервісу, що дозволяє розширити географію сервісних центрів в Україні. Також працює система запис на сервіс в режимі "онлайн", що дуже зручно: можна точно і завчасно планувати свій час. Нарешті, окремо варто згадати програму фіксованої вартості ТО, що дозволяє заздалегідь прорахувати витрати на експлуатацію автомобіля.

Обирайте для себе CITROЁN Jumper - ви отримаєте не тільки просторий і зручний автомобіль, але і надійного партнера для вашого бізнесу!