044 591 80 00

Новий CITROЁN C4 виходить у фінал конкурсу «Автомобіль року 2021»

Новий CITROЁN C4 виходить у фінал конкурсу «Автомобіль року 2021»
13.01.2021

Крос-хетчбек CITROЁN C4 увійшов до списку фіналістів європейського конкурсу «Автомобіль року 2021» (Car of the Year 2021). Яскравий і технологічний хетчбек буде боротися за звання «Автомобіля року» з шістьма сильними конкурентами. Переможця конкурсу визначать 1 березня 2021 року і CITROЁN C4 має всі шанси на остаточну перемогу.         


Новий CITROЁN C4 увійшов до престижного «шорт-листу» з семи автомобілів-фіналістів європейського конкурсу «Автомобіль року 2021» (Car of the Year 2021). Новинка була презентована в червні місяці, і вже відкриває для себе нові можливості і впевнено прагне стати володарем престижного титулу «Автомобіль Року». Уже зараз яскравий крос-хетчбек CITROЁN C4 завойовує ринок Європи, радуючи все більше нових покупців. А з літа 2021 року дана новинка буде представлена і в Україні.

Нагадаємо: європейський конкурс «Автомобіль року» проводиться з 1964 року і сьогодні включає в себе 60 журналістів з різних країн. Автомобілі Бренду CITROЁN тричі ставали володарями цього престижного титулу. І тепер новинка CITROЁN C4 може додати ще одну перемогу для Бренду. Адже все необхідне для цього є: Новий CITROЁN C4 виділяється передовими технологіями і сучасними системами безпеки, автомобіль оснащується потужними і економічними двигунами і, що важливо, в гамі моделі передбачена повністю електрична версія. Також новинка виділяється своїм яскравим оригінальним дизайном і унікальними розробками для комфорту. 


Новий CITROЁN C4 побудований на модульній платформі СМР Групи PSA. Причому він є одним з найбільших автомобілів, з числа створених на цій платформі: довжина новинки дорівнює 4 360мм, колісна база досягає 2 670 мм. Передбачена можливість установки 3-циліндрових 1,2-літрових бензинових двигунів сімейства PureTech або 4-циліндрових 1,5-літрових турбодизельних моторів серії BlueHDi. Також в гаммі моделі передбачена повністю електрична версія CITROЁN е-C4 з запасом ходу 350 км (WLTP). 

Новий крос-хетчбек CITROЁN С4 пропонує не тільки стильний і сучасний дизайн, а й технологічний та інноваційний підхід, щоб подарувати ще більше насолоди для водія і пасажирів. Особливістю CITROЁN C4 є підвіска з амортизаторами PHC (Progressive Hydraulic Cushions), що обіцяє хороший комфорт і енергоємність навіть на поганих дорогах. А ретельно вивірена аеродинаміка автомобіля гарантують не тільки зниження витрати палива, але також і зменшення шумів під час швидкісного руху по шосе. Творці автомобіля не забули і про практичність: збільшений кліренс (156 мм) і пластиковий захисний пояс нижньої частини кузова стануть відмінною підмогою на легкому бездоріжжі.

Третє покоління CITROЁN C4 пропонує оригінальний дизайн: похилий дах формує впізнаваний силует, який ні з чим не сплутати. Великий нахил заднього скла викликає з пам'яті не тільки перше покоління CITROЁN C4, але також класичну модель CITROЁN GS - до речі, перший переможець конкурсу «Автомобіль року» в історії Бренду. Таким чином, новинка CITROЁN C4 має міцний зв'язок з багатою історичною спадщиною Citroеn. Новий C4 з унікальним і зухвалим характером, уособлює собою нову концепцію в своєму сегменті. Завдяки піднятому кузові й спортивному силуету крос-хетчбек несе в собі риси кросовера. Аеродинамічні і плавні форми нової моделі втілюють фірмові риси CITROËN, привносячи в модельну лінійку Бренду нові прояви стилю.

Інтер'єр Нового CITROЁN C4 також несе дух авангарду в поєднанні з класичними рішеннями, які забезпечують комфорт в щоденному житті. У салоні знайшлося місце відразу двом великим кольоровим дисплеям: один виступає в ролі приладової панелі, другий є центром мультимедійної системи. Передні сидіння не тільки мають комфортну конфігурацію, але також оснащені функцією масажу спини. Вперше для Бренду, крім підігріву сидінь також пропонується і підігрів керма. Особливо варто згадати універсальний тримач Smart Pad Support, який стане в нагоді для фіксації всіляких гаджетів.

На початку 2021 року був оприлюднений список з семи автомобілів-фіналістів європейського конкурсу «Автомобіль року 2021» (COTY 2021). За свою технологічність і відмінний комфорт новий CITROЁN C4 увійшов до престижного «шорт-листу» фіналістів. До закінчення зими відбудеться фінальне голосування і вже 1 березня 2021 року буде назначений переможець, який в результаті отримає престижний титул «Автомобіль року 2021».


Новий CITROЁN C4 буде представлений в Україні влітку 2021 року комплектації і ціни для українського ринку будуть оголошені ближче до старту продажів. І будьте впевнені: Новий CITROЁN C4 обіцяє стати одним з найбільш захоплюючих, оригінальних, комфортних автомобілів 2021 року - як в Європі, так і в Україні!