044 591 80 00

Дилерський центр Сітроен ВІДІ Елеганс готує авто для бізнесу

Дилерський центр Сітроен ВІДІ Елеганс готує авто для бізнесу
01.06.2022

Крім заводського оснащення, автомобілі можуть буди дообладнанні шумопоглинаючими та зносостійкими матеріалами оздоблення кузова.

Залежно від призначення перевезень, які здійснюються транспортом, спеціальне покриття підлоги кузова та внутрішньої сторони бортів, 

Значно підвищують якість перевезень: матеріал внутрішнього оздоблення  знижує тертя  між  вантажем та підлогою кузова.

На вибір представлені різні зразки, що мають відповідні технічні характеристики.

Покриття, яке використовується перевірено роками та жорсткою експлуатацією.

Матеріали для дообладнання від нашого партнера - компанії MAISON®.

Переваги пластикової обшивки для вантажного відсіку - вона на 60% * легше, ніж фанерна. Значна економія ваги на транспортний засіб, збільшує корисне навантаження і заощадить більше палива.

  • Матеріал: Стільниковий поліпропілен.
  • Стільникова структура поглинає внутрішні удари і захищає кузов від деформації. Висока стійкість до проколів, подряпин, хімічних речовин і цвілі.
  • 12 мм покриття для підлоги з березової фанери з алюмінієвими порожками, оздоблювальні чашки на кріпильних кільцях і протиковзка поверхню, колір сірий;
  • 4,8 мм стільникові пластикові панелі забезпечують підвищену стійкість до проколів, вологи і хімічних впливів, колір сірий;
  • Накладки пластикові (HDPE) для захисту колісних арок, виготовлені з високоякісного небиткого пластика, поліетилену високої міцності (HDPE) сріблястого кольору.

Накладки захищають колісну арку від подряпин і задирів вантажного відсіку фургона. Ці накладки на колісні арки надають вантажному простору естетичний вигляд, створюють робоче середовище і забезпечують більш високу вартість у випадку перепродажу вашого автомобіля.

Фургон захищений від ударів і подряпин, його легше чистити.

Звертайтесь до нас з вашими завданнями, ми готові запропонувати найкраще рішення.

Замовити послугу можна в салоні Сітроен ВІДІ Елеганс.
Швидке замовлення та консультація телефоном:

067 558 61 42
044 591 80 08

Отримати пропозицію